Kamen za fasadu

MOGUĆNOSTI ZAVRŠNE OBRADE

Za fasade preporučujemo slijedeću završnu obradu kamena:

Opis

Prirodni kamen je jedan od najstarijih materijala u građevini koji služi za oblaganje fasada. Pojavom tehnologije vađenja, rezanja, obrade kamen je postao dostupniji. Danas je u trendu gradnja održivih objekata uz uporabu ekološki prihvatljivih materijala, stoga je prirodni kamen jedno od najboljih rješenja.

Velik izbor i prirodan izgled

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, prirodni kamen je dostupan u različitim bojama, teksturi i obradi. Bez obzira na to dali se radi o modernim ili klasičnim fasadama, prirodnim kamenom ćete postići željeni efekt.

Kamen ima prirodnu ljepotu koja ga čini jedinstvenim. Izuzetno je izdržljiv i otporan na vatru. Osim toga, na klasičnim fasadama uslijed djelovanja kiše, vjetra i sunca nastaju oštećenja. To znači da će izblijediti ili posiviti. Međutim kvalitetno izrađene kamene fasade mogu trajati stoljećima.

Ukoliko ipak dođe do oštećenja, kamena fasada može se sanirati istom vrstom kamena. Iz toga proizlazi da prirodni kamen ne zahtijeva održavanje, a ni farbanje skupim bojama.

Nekretnine s kamenom fasadom postižu bolju cijenu na tržištu

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje fasade, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Bez obzira želite li prodati ili obnovitisvoj dom, prirodni kamen investicija je koja će se višestruko isplatiti.

Takve nekretnine zbog svoje ljepote i kvalitetne izolacije postižu puno bolju cijenu na tržištu. Stoga povećajte vrijednost svog doma fasadom od prirodnog kamena!

Kako naručiti Kamen za FASADU?

Ukoliko je Vaš izbor prirodni kamen – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.

Kontakt forma

Podijeli