KAMEN MASLINICA

Tehničke karakteristike

PROIZVOD DOSTUPAN

Brački kamen MASLINICA

Kamen Maslinica je također brački kamen. Najbolji je izbor za izradu: stepenbišta, fasade, podova, stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. Superioran prema umjetnim-industrijskim materijalima i mnogim prirodnim kamenima te se odlično uklapa u okoliš.

Ovaj brački kamen iznimne kvalitete daje veću vrijednost javnoj površini, nekretnini, domu ili poslovnom prostoru.

Bez obzira gdje ga koristili Maslinica je: unikatna, prepoznatljiva i jedinstvena.

FASADE

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje okoliša, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Osim što je prirodni kamen ugodan za oko, on je izdržljiv i namjenjen za upotrebu i u područjima koja tijekom cijele godine doživljavaju velike temperaturne promjene. Jednom rječju prirodni kamen je odličan temperaturni izolator.

Interijeri

Brački kamen Maslinica interijeru daje jedinstven karakter. Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje interijera, prikažite to na najbolji način. Odabir ovog bračkog kamena je najbolji izbor. Može dizajnirati prema Vašim točnim specifikacijama, željama i potrebama.

Kako naručiti BRAČKI KAMEN MASLINICA?

Ukoliko je Vaš izbor prirodni kamen – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.

Kontakt forma

Podijeli