UVJETI KORIŠTENJA STRANICE

UVODNE ODREDBE

Zahvaljujemo na posjeti, međutim Vas molimo da se upoznate s pravilima korištenja stranice.
Cjelokupan sadržaj objavljen na web stranici www.bracstonesk.hr isključivo je informativnog karaktera te se kao takav ne smije distribuirati ili neovlašteno koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja Brač Stone S&K d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Brač Stone S&K d.o.o.. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba sukladno pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.
Brač Stone S&K d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.
Brač Stone S&K d.o.o. zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja web stranice. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.bracstonesk.hr smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.