TRAVERTIN

Tehničke karakteristike

PROIZVOD DOSTUPAN

Prirodni kamen travertin

Prirodni kamen Travertin dostupan je u u više boja te se lako uklapa u sami prostor. Zahvaljujući izuzetnim karakteristikama dobar je izbor i za interijere i za vanjske površine. 

Travertin je, za razliku od raznih umjetnih imitacija, trodimenzionalan i koristi se za izradu stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. Superioran je od umjetno-industrijskih materijala i dobro se uklapa u okoliš.

Travertin je prirodni kamen s neograničenim mogućnostima ugradnje, bilo da ga ugrađujete u kuću ili dvorište.

Kombinacija boje i oblika daje vašoj nekretnini savršen izgled. S druge strane, sama obrada kamena izvlači najbolje.

FASADE

Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje okoliša, korištenje prirodnog kamena Travertin je najbolje rješenje. Osim što je prirodan za oči, jako je izdržljiv i namijenjen je za korištenje u područjima koja doživljavaju velike temperaturne promjene tijekom cijele godine. Jednom riječju, prirodni kamen Travertin je izvrstan temperaturni izolator.

Interijeri i bazeni

Travertin interijeru daje jedinstven karakter. Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje interijera, to uvijek treba prikazati na poseban način. Odabir prirodnog kamena je tada najbolji izbor. Kamen se tada može dizajnirati prema Vašim točnim specifikacijama. Na primjer podne (ili zidne) pločice mogu biti četvrtaste ili zakrivljene, ovisno o izgledu bazena.

Kako naručiti prirodni kamen?

Ukoliko je Vaš izbor prirodni kamen – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.

Kontakt forma

Podijeli