KAMEN PLANO

Tehničke karakteristike

PROIZVOD DOSTUPAN

Prirodni kamen PLANO

Kamen Plano je karatkerističan po vrlo maloj poroznosti, stoga je idealan izbor za: fasade, javne površine, gazišta i kao kamen za pod.

PLANO za razliku od raznih sintetičkih imitacija je trodimenzionalan i koristi se za izradu stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. On je superioran prema umjetnim-industrijskim materijalima te se dobro uklapa u okoliš.

Ovaj prirodni kamen nudi vrhunsku kvalitetu te dodaje pravu vrijednost javnoj površini, domu ili poslovnom prostoru.

Bez obzira gdje ga koristili Plano, on je: unikatan, prepoznatljiv i jedinstven.

FASADE

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje okoliša, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Osim što je prirodni kamen ugodan za oko, on je izdržljiv i namjenjen za upotrebu i u područjima koja tijekom cijele godine doživljavaju velike temperaturne promjene. Jednom riječju prirodni kamen je odličan temperaturni izolator.

Interijeri

Kamen Plano interijeru daje jedinstven karakter. Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje interijera, to uvijek treba prikazati na poseban način. Odabir prirodnog kamena je tada najbolji izbor. Kamen se tada može dizajnirati prema Vašim točnim specifikacijama. Na primjer podne (ili zidne) pločice mogu biti četvrtaste ili zakrivljene, ovisno o izgledu sobe.

Kako naručiti prirodni kamen PLANO?

Ukoliko je Vaš izbor prirodni kamen – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.

Kontakt forma

Podijeli