Proizvodi – završna obrada prirodnog kamena

Proizvodi od prirodnog kamena, cjenovno prihvatljivi. Za razliku od ostalih materijala ima dulji vijek trajanja otporniji je na atmosferilije i njegovo održavanje iziskuje minimalan trošak vremena i novca.

Prirodan kamen je odličan izolator. Njegovom ugradnjom troškove uporabe klima uređaja i grijanja svodi na minimum. Kamen je i dobar zvučni izolator jer dodatnom ugradnjom dobrih prozora i vrata, možete zaboraviti na buku. Prirodni kamen je otporan i na vatru.

Proizvodi od kamena koji se koriste u građevinarstvu i arhitekturi su ekološki prihvatljivi jer ne zahtijevaju dodatno održavanje kemikalijama ili premazima, a traju godinama.

Kameni blokovi

Kameni blokovi dostupni su u najčešćim veličinama od 3.5-4,5 m3 (2950 x 1200 x 1150 ili 2600 x 1400 x 1050), specifične težine 2700 kg

Gaterske ploče

Gaterske ploče mogu biti raznih dimenzija. Mogu biti u završnoj obradi: Rezane, Brušene, Polirane, Antikato- četkane, Štokovane, Štokovane +četkane, Pjeskarene, Pjeskarene +četkane.

Kamen za fasade

Fasada je najviše izložena različitim vremenskim uvjetima. Prirodni kamen je jedan od najboljih toplinskih izolatora i kao takvi stvaraju idealne životne uvjeta u prostorima. U samom početku odabir prirodnog kamena za fasade je skuplji ali je dugoročno jeftiniji od mnogih suvremenih materijala za izolaciju. To će se na kraju reflektirati po nižim računima za struju, već i pozitivnom utjecaju na okoliš.

Kamen za bazene

Rubni kamen je važan detalj, jer o njemu ovisi cjelokupan izgled bazena i prostora oko bazena. U samom početku odabir prirodnog kamena je skuplji izbor ali je na duži rok jeftiniji od mnogih suvremenih materijala jer prirodni kamen ne zahtijeva održavanje.

Kamen za podove i stepeništa

Prirodni kamen za stepeništa i podove daje interijerima poseban pečat. Osim što se cijeli prostor uljepšava, kvalitetnim odabirom vrste kamena i završne obrade, do izražaja dolazi njegova funkcionalnost. Uslijed djelovanja vlage, raznog opterećenja na umjetnim materijalima nastaju oštećenja. To znači da će izblijediti ili posiviti ili izgubiti svoju funkcionalnost. Međutim kvalitetan prirodni kamen kad se koristi za podove ili stepenice traje stoljećima.

Kamen za interijere

Prirodni kamen za interijer daje nekretninama poseban pečat. Osim što se cijeli prostor uljepšava, prirodni kamen je odličan prirodni izolator. Osim toga, kvalitetnim odabirom vrste kamena i završne obrade, sve te karakteristike dolaze još više do izražaja.

Proizvodi dostupni

Gaterske ploče i blokovi
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Kako naručiti prirodni kamen?

Ako je Vaš izbor prirodni kamen – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.