Materijali od prirodnog kamena u građevinarstvu i arhitekturi

Materijali kao što je prirodni kamen cijenjen je kod arhitekata. Ovaj prirodni materijal daje ljepotu mnogim zgradama i interijerima. Prijesvega jer se nudi u širokom rasponu završnih obrada, poput poliranog ili četkanog. Završna obrada nanesena na kamen može promijeniti boju, stvarajući dublje ili bogatije tonove.

Brački kamen

Zbog izvrsnih svojstava brački kamen se upotrebljava u arhitekturi i građevinarstvu. Kamen koji je poznat širom svijeta jer je korišten prilikom gradnje: Dioklecijanove palače u Splitu, Parlamenta i Novog dvora u Beču, Parlamenta u Budimpešti, Namjesničke palača u Trstu itd..

Kamen Plano

Kamen Plano karakterističan po svojoj bijeloj boji i male poroznosti čini ga jednim od najboljih odabira u arhitekturi i građevinarstvu. U posljednje vrijeme sve više se koristi u mnogim svjetskim poznatim građevinama.

Travertin

Prirodni kamen Travertin dostupan je u u više boja te se lako uklapa u sami prostor. Zahvaljujući izuzetnim karakteristikama dobar je izbor i za interijere i za vanjske površine.

Proizvodi dostupni

Gaterske ploče i blokovi
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Kako naručiti prirodni kamen?

Ukoliko je Vaš izbor prirodni kamen – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.