Prirodni kamen Travertin

Prirodni kamen Travertin dostupan je u u više boja te se lako uklapa u sami prostor. Zahvaljujući izuzetnim karakteristikama dobar je izbor i za interijere i za vanjske površine.

Tehničke karakteristike

  • GUSTOĆA:2,69 g/cbm

  • ČVRSTOĆA NA PRITISAK:123 Mpa

  • ČVRSTOĆA NA SAVIJANJE:13 Mpa

  • UPIJANJE VODE:0,97%

  • POROZNOST:3,81%

  • OTPORNOST NA HABANJE:23,5g3/50cm2

Travertin za razliku od raznih sintetičkih imitacija je trodimenzionalan i koristi se za izradu stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. On je superioran prema umjetnim-industrijskim materijalima te se dobro uklapa u okoliš.

Travertin je prirodni kamen neograničenih mogućnosti ugradnje bilo da ga ugrađujete u kući ili dvorištu. Kombinacija boje i oblika daje vašoj nekretnini savršen izgled. S druge strane sama završna obrada iz kamena izvlači ono najbolje.

kamen diokles

Fasade

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje okoliša, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Osim što je prirodni kamen ugodan za oko, on je izdržljiv i namjenjen za upotrebu i u područjima koja tijekom cijele godine doživljavaju velike temperaturne promjene. Jednom riječju prirodni kamen je odličan temperaturni izolator.

Interijeri i bazeni

Prirodni kamen Travertin interijeru daje jedinstven karakter. Obzirom da je dostupan u jako puno boja (od bijele do braon nijanse) uz izbor oblika i načina završne obrade, vaš interijer može biti doista poseban. Osim toga prirodni kamen je jako dobar toplinski izolator – što je dodatan motiv da u za uređenje interijera koristire prirodni kamen.

kamen travertin za interijere
trevertin

Proizvod dostupan

Gaterske ploče i blokovi
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Kako naručiti Kamen Travertin?

Ako je Vaš izbor kamen Travertin – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.