Prirodni kamen Plano

Kamen Plano je karatkerističan po vrlo maloj poroznosti, stoga je idealan izbor za: fasade, javne površine, gazišta i kao kamen za pod.

Tehničke karakteristike

  • GUSTOĆA:2,69 g/cbm

  • ČVRSTOĆA NA PRITISAK:123 Mpa

  • ČVRSTOĆA NA SAVIJANJE:13 Mpa

  • UPIJANJE VODE:0,97%

  • POROZNOST:3,81%

  • OTPORNOST NA HABANJE:23,5g3/50cm2

kamen plano

PLANO za razliku od raznih sintetičkih imitacija je trodimenzionalan i koristi se za izradu stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. On je superioran prema umjetnim-industrijskim materijalima te se dobro uklapa u okoliš.

Ovaj prirodni kamen nudi vrhunsku kvalitetu te dodaje pravu vrijednost javnoj površini, domu ili poslovnom prostoru. Bez obzira gdje ga koristili Plano, on je: unikatan, prepoznatljiv i jedinstven.

kamen diokles
plano fasade

Fasade

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje okoliša, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Osim što je prirodni kamen ugodan za oko, on je izdržljiv i namjenjen za upotrebu i u područjima koja tijekom cijele godine doživljavaju velike temperaturne promjene. Jednom riječju prirodni kamen je odličan temperaturni izolator.

Interijeri i bazeni

Kamen Plano interijeru daje jedinstven karakter. Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje interijera, to uvijek treba prikazati na poseban način. Odabir prirodnog kamena je tada najbolji izbor. Kamen se tada može dizajnirati prema Vašim točnim specifikacijama. Na primjer podne (ili zidne) pločice mogu biti četvrtaste ili zakrivljene, ovisno o izgledu sobe.

plano bazen
plano interijer

Proizvod dostupan

Gaterske ploče i blokovi
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Kako naručiti Kamen Plano?

Ako je Vaš izbor kamen Plano – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.