Prirodni kamen Sv Petar

Kamen Sv Petar koristi se za fasade i interijere. Radi se o najpoznatijem bračkom kamenu najveće kvalitete.

Tehničke karakteristike

  • GUSTOĆA:2,62 g/cbm

  • ČVRSTOĆA NA PRITISAK:96 Mpa

  • ČVRSTOĆA NA SAVIJANJE:13 Mpa

  • UPIJANJE VODE:2,15%

  • POROZNOST:7,97%

  • OTPORNOST NA HABANJE:23,5g3/50cm2

kamene ploče

Kamen Sv Petar je najpoznatiji brački kamen karatkerističan po svojoj bijeloj boji. Najbolji je izbor za izradu stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. Superioran prema umjetnim-industrijskim materijalima i mnogim prirodnim kamenima te se odlično uklapa u okoliš.

Ovaj brački kamen nudi najbolju kvalitetu te dodaje najveću vrijednost javnoj površini, domu ili poslovnom prostoru. Bez obzira gdje ga koristili SV PETAR je: unikatan, prepoznatljiv i jedinstven.

kamen diokles
brački kamen

Fasade

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje okoliša, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Osim što je prirodni kamen ugodan za oko, on je izdržljiv i namjenjen za upotrebu i u područjima koja tijekom cijele godine doživljavaju velike temperaturne promjene. Jednom rječju prirodni kamen je odličan temperaturni izolator.

croatian natural limestone

Interijeri

Brački kamen Sv Petar interijeru daje jedinstven karakter. Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje interijera, prikažite to na najbolji način. Odabir ovog bračkog kamena je najbolji izbor. Može dizajnirati prema Vašim točnim specifikacijama, željama i potrebama.

croatian natural limestone
brački kamen

Proizvod dostupan

Gaterirane ploče i blokovi
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Kako naručiti DIOKLES?

Ukoliko je Vaš izbor kamen DIOKLES – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.