Prirodni kamen Diokles

Kamen DIOKLES je karatkerističan po svojem antičkom izgledu. Koristi se za fasade i interijere – jer se doista radi o vrsti kamena široke primjene.

Tehničke karakteristike

  • GUSTOĆA:2,67 g/cbm

  • ČVRSTOĆA NA PRITISAK:96 Mpa

  • ČVRSTOĆA NA SAVIJANJE:13 Mpa

  • UPIJANJE VODE:2,15%

  • POROZNOST:7,97%

  • OTPORNOST NA HABANJE:23,5g3/50cm2

kamene ploče

DIOKLES za razliku od sintetičkih imitacija je trodimenzionalan i koristi se za izradu stupova, ograda i dovratnika ili za izradu namještaja. On je superioran prema umjetnim-industrijskim materijalima te se dobro uklapa u okoliš.

Ovaj brački kamen nudi vrhunsku kvalitetu te dodaje pravu vrijednost javnoj površini, domu ili poslovnom prostoru. Bez obzira gdje ga koristili DIOKLES, on je: unikatan, prepoznatljiv i jedinstven.

kamen diokles
brački kamen

Fasade

Ako ulažete puno vremena i truda za uređenje okoliša, upotreba prirodnog kamena je najbolje rješenje. Osim što je prirodni kamen ugodan za oko, on je izdržljiv i namjenjen za upotrebu i u područjima koja tijekom cijele godine doživljavaju velike temperaturne promjene. Jednom riječju prirodni kamen je odličaj temperaturni izolator.

croatian natural limestone

Interijeri

Brački kamen Diokles interijeru daje jedinstven karakter. Ako ulažete puno vremena i truda u uređenje interijera, to uvijek treba prikazati na poseban način. Odabir prirodnog kamena je tada najbolji izbor. Kamen se tada može dizajnirati prema Vašim točnim specifikacijama. Na primjer podne (ili zidne) pločice mogu biti četvrtaste ili zakrivljene, ovisno o izgledu sobe.

croatian natural limestone
brački kamen

Proizvod dostupan

Gaterirane ploče i blokovi
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Kako naručiti DIOKLES?

Ukoliko je Vaš izbor kamen DIOKLES – niste pogriješili. U nekoliko jednostavnih klikova pošaljite nam upit na kojega ćemo Vam dati najbolju ponudu i rješenja za Vas.